Donkkis Big Night-ilta

Ohjelmassa raamattuopetusta, musiikkia, kilpailuja, arvontaa, isosten ohjaamia toimintapisteitä ja nyyttärit joihin lapsi voi tuoda purtavaa mukanaan.

Donkkis Big Night-ilta seurakuntakeskuksessa 1-6lk:lle. Voit ottaa mukaan purtavaa nyyttikestejä varten.

Pertunmaan kappeliseurakunta, Mäntyharjun seurakunta

Donkkis big Night

Donkkis big Night 1-6 luokkalaisille. Ohjelmassa on raamattuopetusta, toimintapisteitä ja nyyttärit.

Donkkis big Night

Donkkis Big Night on junioreiden (1lk - 6lk) toiminnallinen ilta Mäntyharjun seurakuntakeskuksessa noin kerran kuukaudessa.

Donkkis-iltoihin on vapaa pääsy!

Illan ohjelmassa on raamattuopetusta ja monia hauskoja toimintapisteitä. Nyyttäripisteeseen voi tuoda pientä naposteltavaa. Illan päätteeksi arvotaan osallistujien kesken palkintoja.

Donkkis big Night

Donkkis-iltoihin on vapaa pääsy!