Pertunmaan seurakuntatoimisto Lummeranta

Lummeranta

Honkaniementie 6 as 7, 19430 Pertunmaa

Avoinna to ja pe klo 9 - 12

Pertunmaan seurakuntatoimisto Lummeranta Pertunmaan kappeliseurakunnan seurakuntatoimisto sijaitsee väliaikaisesti rivitalossa Lummerannassa seurakuntakodin homeongelmien takia. Lummerannassa on kaikkien kappeliseurakunnan työntekijöiden työhuoneet. Kerhoja pidetään olohuoneessa, jossa myös kappelineuvosto kokoontuu. Koska rivitalohuoneistossa on tilaa alle 100 m², sitä ei vuokrata ulkopuolisille. Seurakuntatilaisuudet järjestetään yleensä kirkon lähellä sijaitsevalla Pertunmaan yhtenäiskoululla.

Honkaniementie 6 as 7, 19430 Pertunmaa

Kahvikerho

Tule nauttimaan hyvästä seurasta kahvikupposen ääressä! Voit halutessasi myös osallistua yhteiseen ohjelmaamme, joka vaihtelee askartelusta tuolijumppaan. Kerho päätetään aina lyhyeen hartaushetkeen.