Sururyhmästä tukea surun satuttamalle

Kutsumme sinua mukaan sururyhmään. Ryhmä on vertaisryhmä, joka tarkoitettu sureville ihmisille. Ryhmässä on mahdollisuus purkaa tunteita, kokemuksia ja surua.

Sururyhmä alkaa maaliskuussa mikäli ilmoittautuneita 15.2. mennessä on vähintään neljä.

Sururyhmä kokoontuu kahdeksan kertaa tiistaisin klo 12.30 - 14.30 Mäntyharjun seurakuntakeskuksen takkahuoneella. On mahdollista kokoontua myös välillä Pertunmaalla seurakuntatoimistolla Lummerannassa, mikäli Pertunmaalta on osallistujia.

Ryhmää ohjaavat diakoniatyöntekijät Minna Pennanen puh. 0400 143 636 tai minna.pennanen@evl.fi ja Annukka Salmivaara puh. 0400 143 710 tai annukka.salmivaara@evl.fi. Ilmoittautua voit kummalle tahansa. Suosittelemme, että menetyksestä on kulunut joitakin kuukausia ennen kuin tulet ryhmään.

Suru on tunne, joka kulkee mukanamme elämämme loppuun asti. Se muuttaa muotoaan ja sen kanssa voi oppia elämään. Kokemus siitä, että ei ole yksin surun ja toivottomuuden kanssa antaa lohtua ja tukea omaan elämään. Muiden vastaavat kokemukset ja tunteet auttavat jaksamaan ja ymmärtämään omiakin tunteita paremmin.

Alustavat kokoontumisajat ovat seuraavat:

6.3.
13.3.
20.3.
3.4.
10.4.
17.4.
24.4.

Viimeinen tapaaminen on Lankaniemen leirikeskuksessa 15.5. Lankaniemessä on mahdollisuus saunoa, uida ja paistaa makkaraa.

Olet lämpimästi tervetullut puhumaan, kuuntelemaan, kokemaan yhteyttä toisiin sureviin ja olemaan yhdessä. Ryhmä on vaitiolovelvollinen.

Immonpolku Mäntyharjussa